Hinner på riktigt inte med att blogga just nu.

Eller så orkar jag helt enkelt lnte. Vill försöka lägga all min tid på lovelia. Men är relativt aktiv på instagram följ mig där @loveliasmamma


Torsdag.

Inatt har vi haft natten hemma där Lovelia vaknat flest gånger. Två gånger vaknade hon. Jag tror hon vaknade av ljudet av sin egen prutt. Haha hon såg mest förvånad ut när jag vaknade.

Så två blöjbyten va de i natt. Sen hae hon åkt på torsk. Så ska försöka köpa lite soda vatten.
Varenda inlägg jag gör kommer ut på facebook via bloglovin de gillar jag inte. Hur stänger man av det?

En fundering. Att ha balkongdörren öppen hemma hos oss betyder att man får stå ut med att dem flesta grannar runt oss röker. Undrar om den röken som kommer in till oss och orsaker en hemsk stank inte påverkar Lovelia. Vore trist att aldrig kunna ha balkongdörren öppen, speciellt när det är varmt. *suck*
Nu ska jag kolla på Iron Man3 men min man ❤


Godmorgon Onsdag.

Idag fyller Lovelia 2 veckor. Och set är dax för första BVC besök.
Sen blir det att åka och hälsa på knoddpappans farfar och hämt hans firma bil. Han längtar som en tok till att få börja jobba igen. Han har aldrig varit ledig såhär länge. Så jag förstår honom.
Jag kommer vara hemma ett tag till innan de är dax att börja jobba lite helger. Får se lite hur Lovelia utvecklas när det gäller mat och sömn.

Inatt somnade hon på riktigt inte förren runt kl halv 2 och vaknade vid 7. Men hon sov och åt fram och tillbaka sen kl 22. Men såfort jag la ner henne i sin säng så vaknade hon. Så vi börjar med att pröva lägge henne i sängen när hon sover på dagarna.
Och försöka natta henne där på kvällarna. Men om de inte funkar får hon sova med mig. Nej nu ska jag vila en timme till innan de är dax att gå upp.

Ha de bra


Svårt att blogga

Det är så svårt att blogga när man bara har en telefon och ipad att blogga ifrån. Och när man inte riktigt vet vad man ska blogga om.

Klart jag ska blogga om Min lilla knodd men kan väl bli rätt tråkigt i längden eller? Vill ju kunna blogga om massa roliga saker men vad?

Dagens bebis? Eller mat? Snart är det ju faktiskt dax att komma igång med kost och träningen igen. Just nu njuter jag mest av bebis tiden och långa barnvagnspromenader.

Men ska verkligen försöka ta tag i bloggningen igen :)


RSS 2.0