Lovelia

Världens finaste


Det har fortfarande inte hänt nått bf+9

Som rubriken lyder. Naaada. Bara en vild bebis. Jag börjar tröttna lite grann på att vara gravid nu. Men samtidigt försöker jag njuta av de sista som är kvar. Hur den buffar och har sig där inne. Trotts att de gör ont vissa gånger men de är mysigt och facinerade.

Troligtvis dröjer det ju iallafall minst 1 år innan jag blir gravid igen. Så bara njuta.
Hoppas den lille vill komma ut och träffa oss snart. :)


Ja men godmorgon

Juat nu har jag krypit ner under täcket hos min kära man som fortfarande ligger och snarkar lite smått. Men han är så varm så han får vara min kamin för en liten stund innan de är dax att gå upp.

Idag blir de mys med honom. En tur till enköping. Och lite städ och tvätt.
Som sagt hoppet om att något ska starta naturligt de har försvunnit. Haha så nu chillar jag bara. Men tar ändå dagen som den kommer. Gör de jag känner för. Måste ju passa på att bara ta de lugnt nu när knodden fortfarande ligger i magen. Hihi kan i och för sig inte göra så mkt annat. Haha.

Hoppas ni har en trevlig dag.


Nej men om vi skulle försöka blogga lite

När denna lilla knodd ändå har bestämt sig för att leva och bo i mammas mage. Jag måste vara förbannat mysig eller så har knodd redan valt att vara mammabarn.
Men jag börjar tappa hopp och tron om en naturlig och fin förlossning. Just nu tar jag dagen som dem kommer timme för timme.

Sover relativt bra. Olika ifrån natt till natt. Dock inga värkar eller nått. Utan bara frustration om att försöka hitta ett bra sätt att att sova på.

Idag har jag iallfall haft mysdag med mamma och knoddpappa. Först va jag och knoddpappa hos barnmorska för att göra lite koll. Allt va bra. Lite högtblodtryck men fullt normalt i slutet.

Nu har jag bäddat ner mig för att inta natten så vi hörs imorgon :)


Lite övertid

Går ingen nöd på mig. Ångrar dock att jag har varit en sån fruktansvärt dålig bloggare. Men som sagt jag mest aktiv på instagram. Men ska försöka blogga mera när knodden verkligen tänker vara här med oss. Men än så länge verkar knodd trivas i magen.


RSS 2.0