15 juli

Förra inlägget ska de såklart stå 9 JULI och inte juni, haha.

Kl är runt 5 denna måndag morgon och jag har snart varit vaken i 1 1/2 timma. Vaknade av värmeslag typ sen dess har jag inte kunnat somna om.

Runt 4a hade jag dragit på mig pyjamasen och satt mig i soffan på balkongen för att kyla av mig. Satt oxh nördade "hayday" som vanligt haha.

Tror de börjar hända saker i min kropp nu. Tror att slemmpropp är på g. Inte helt hundra men känns så. Under denna vakna timman så ha bebis bestämt sog för att borra sig ännu mera neråt. Gör illande ont på nått sätt. Får se hur dagen utvecklar sig. Ska nog bara ta de lugnt idag. Pyssla lite hemma. Men nu ska jag se om jag lyckas få mig några fler timmars sömn. :)


9 juni

Exakt 1 månad kvar till beräknat. Tror dock bebis kommer att titta fram tidigare då den börjat rucka sig ordentligt neråt och de känna i hela kroppen hur den förbereder sig för förlossning. Ont svar ja. Men värt de. Just nu stabilt.

Har precis käkat go lunch med nads och knasfia. Så nu är de chill som gäller faktiskt skönt väder varmt men blåser svalt.


Dagens kääk

Fläskfilegryta med franska örter.
(Lök,morötter,ärtor och champinjoner) med ris och kokta bönor


8 juli

Ännu en slödag för min del. Har varit och vattnat mammas gräsmatta och städat köket. Ska snart börja med maten.

Sen blir de lugn kväll. Se om jag kan slå knoddpappa i yatzy. Den jäklen vinner i allt. Tröttsamt tur att man inte är någon dålig förlorare. :)

Dagens fundering går på om jag ska ta och dumpa mössan. Jag menar jag är ju fortfarande jag men inte så mkt hår. Jobbigt med alla blicka bara. En flodhäst utan hår.. Ska jag våga?


7 juli

Hallojsan.

Igår hände något med mig som inte hänt förr. Jag tror jag hade sammandragningar. Obehagligt och lite smärtsamt. Samtidigt va jag dålig i magen. Så summan av natten = hemsk.

Men idag under dagen har de varit okej. Har mest bara legat och tråkat medans knoddpappa va och spelade golf hela dagen. Men han kom hem och lagade middag.

Så nu har jag ett kök att städa. Men de tar jag imorgon. Finns ingensom helst ork nu. Inte i någon av oss.

Kommer förmodligen somna snart. Man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag läsa runt på lite bloggar. Eftersom jag själv är en usel bloggare. :)


5 juli

Har haft ett par jobbiga dagar med en extrem huvudvärk. Som tur så va de iallafall inte havandeskapsförgiftning. Skönt. Hade inte tänkt att föda i vecka 35. Knoddis får faktiskt hålla sig inne iallafall 3 veckor hur mycket jag än längtar efter knodd.

Men vi tror att de är bihållorna som krånglar. Blodtrycket va lite högre än vanligt och jag har lite sammandragningar. Så ska försöka hålla mig så lugn och stillsam som möjligt. Så de ända som står på schemat idag är att hänga tvätten när den är klar.
Kolla på film och bara tråka.

Just nu äre lunch. :)
"Tager-vad-vi-haver-lunch" lite ihopblandad pyttipanna med de vi hade i kylen. Kryddad med hemmgjord grillkrydda och persilja. Stekt ägg och sallad. :) me like


2 juli

Idag passar jag på att ha städdag när jag faktiskt har energin till det. Tack till syster som lånar ut sin spotify till mig så städningen blir lite roligare. Nu jäklar ska de bli rent :)


RSS 2.0